НОВИНИ

Филип Киркоров представя новото си шоу в НДК

Филип Киркоров пристигна в България, за да представи най-новото си шоу. Тази вечер в зала 1 на НДК е първият концерт на звездата у нас. 5000 костюма, осветление и декор, събрани в 10 тира ще бъдат част от внушителния спектакъл. При завръщането си на родна земя Филип Киркоров беше посрещнат с хляб и сол.

Айше Сали
от Айше Сали
20:56, 08.06.2019
Чете се за: 00:31 мин.
Още

Освен с впечатляващ външен вид и добро настроение Филип Киркоров пристигна в България и с нов успех. Снощи е грабнал отличието в 3 категории на едни от най-престижните музикални награди в Русия. "Цветът на настроението" му носи победата. Песента е част и от новото шоу "Я+Я""

Филип Киркоров: Тази нови песни, които се появиха в моя репертоар миналата година, които взривиха интернет със своя авангард и съвременно звучене. Подмлади ме не само външо. Външно аз се грижа за моята младост, но и музикална младост ми даде и се почувствах малко като Шер.

Това е втори спектакъл за Филип Киркоров, създаден от емблематичния режисьор на „Цирк дю Солей" - Франко Драгоне. По негови скици световни марки са изработили и костюмите на звездата.

След София шоуто ще гостува в Пловдив, Бургас, Варна и Русе. Но дали ще изпее българска песен, Филип Киркоров все още не е решил. Ще се остави чувството да го води по време на концерта.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Избраха Мая Санду за премиер на Молдова
Избраха Мая Санду за премиер на Молдова
Деца участваха в състезание за първа помощ
Деца участваха в състезание за първа помощ