НОВИНИ

Фотографска изложба "Хиляди лица - една армия"

На 26 април беше открита фотографската изложба "Хиляди лица - една армия". Експозицията е част от инициативите, които организира Министерството на отбраната по случай Деня на храбростта и празник на българската армия - 6 май. Изложбата "Хиляди лица - една армия" е с автор Вяра Йовева и е под патронажа на министъра на отбраната - Стефан Янев.

Ирина Шуликова
от Ирина Шуликова
11:48, 26.04.2017
Чете се за: 00:36 мин.
Още

Изложбата по повод Деня на храбростта и празника на Българската армия, включва портретни и художествени фотографии от събития, военни ритуали и церемонии, свързани с дейността на Министерството на отбраната.

Вяра Йовева: "Мой проект е от 3 години, но се радвам, че успях най-сетне да я реализирам тази жадувана и чакана изложба."
Капитан Десислава Трифонова :"Аз съм израснала в семейство на военнослужещи, но като цяло баща ми беше малко против. Въпреки това аз реших да пробвам. Много често хората, с които се налага да работя са пострадали по един или друг начин от не толкова добронамерени военнослужещи и всъщност за мен е чест да работя във Военна полиция, за да помогна справедливостта да възтържествува."
Майор Ради Радев: "Военният музикант съчетава две професии. Аз винаги съм го казвал. Това е професията на военния и на музиканта. И в едната и в другата професия без дисциплина няма."
Лейтенант Златомира Стойчева: "Ние сме колектив, който работи заедно, който не може един без друг. Като една верига сме. Свързани сме, неразделни."

Фотоекспозицята е изложена в Централния военен клуб до 8 май.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
От астма и влошено зрение страдат най-често русенските ученици
От астма и влошено зрение страдат най-често русенските ученици
Жена е загинала при катастрофа край Стара Загора, водачът е избягал
Жена е загинала при катастрофа край Стара Загора, водачът е избягал