НОВИНИ

Георги Свиленски, БСП: Ударът срещу Елена Йончева е политически и мафиотски

Говорим за защита на държавния и обществения интерес с разходването на средства. С тези думи зам.-председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски коментира аферата "Ало, Банов съм" в студиото на "Денят започва с Георги Любенов".

bnt avatar logo
от БНТ
10:28, 03.02.2019
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

Елена Йончева е разследващ журналист. Тя си изпълнява и професионалните задължения, и обществените като народен представител. Ние искаме да покажем на обществото какво се случва, а дали има нарушения е работа на специализираните органи, каза депутатът от левицата.

Георги Свиленски, БСП: При нас непрекъснато пристигат сигнали. В държавата някой трябва да показва и общественото мнение. Когато си подавал сигнали в различните органи и няма необходимата реакция след тях, хората пристъпват по другия начин - предават ги на народните представители. А ние, за да сме сигурни, че ще се задвижи един сигнал, първо го представяме на медиите и заедно с това го даваме и на службите. Целта е да покажем на обществото каква структура управлява държавата.

Според Свиленски, ударът срещу Елена Йончева е политически и мафиотски. Целта беше тя да бъде поставена на колене, защото бръкна в много дълбоки рани.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Археолози откриха 50 мумии в Египет
Археолози откриха 50 мумии в Египет
Детска градина във Варна е затворена заради некачествено строителство
Детска градина във Варна е затворена заради некачествено строителство