НОВИНИ

Георги Свиленски: В БСП няма сътресения

В студиото на „Панорама“ зам.-председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски заяви, че в БСП няма вътрешни сътресения, въпреки напускането на Жельо Бойчев. Той увери, че след вота на недоверие следващата тема пред Левицата е „безпардонното“ поведение на председателя на КЕВР.

bnt avatar logo
от БНТ
22:06, 29.06.2018
Чете се за: 00:46 мин.
По света

Георги Свиленски заяви, че на БСП не е било дадено пропорционално време по време на дебата за вота на недоверие. Той подчерта, че провалите на управляващите в сектор „сигурност“ са много.

Георги Свиленски, зам.-председател на ПГ на БСП: Имаме убийства, имаме кражби и всичко, което българският гражданин изпитва на гърба си в малките населени места и в София.
;

Следващата тема след вота е „безпардонното“ поведение на председателя на КЕВР, заяви Свиленски.

Георги Свиленски, зам.-председател на ПГ на БСП: Не може председателят на КЕВР да не изпълнява законите, приети от българския парламент, с мнозинство от всички политически партии.

БЗНС напуска, защото според тях БСП не е достатъчно „сговорлива“ с ГЕРБ, заяви Георги Свиленски. Спекулациите около Жельо Бойчев за „безумни“, допълни той, като подчерта, че в БСП няма никакви сътресения.

;
Георги Свиленски, зам.-председател на ПГ на БСП: Когато БСП търси нагоре, изравнява или дори води резултата, изведнъж всички казват, че в БСП има сътресения. Не, няма.

Свиленски изтъкна, че доказателство за това е единодушното гласуване за вота на недоверие.

Той подчерта, че БСП внася множество законопроекти, но не им се обръща внимание, защото са внесени от Левицата. Според него депутатите дължат на майките на деца с увреждания, които протестират пред парламента, да стоят на работа докато проблемът не се реши и допълни, че дебатът по предложението за премахването на депутатската ваканция е бил „ужасен“.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Панорама: Писателят Георги Господинов - животът e площад за споделяне
В "Панорама": Писателят Георги Господинов - животът e площад за споделяне
Полицейски екипи охраняват имуществото на евакуираните жители на Роман
Полицейски екипи охраняват имуществото на евакуираните жители на Роман