НОВИНИ

ГЕРБ и ПП "Никола Петков" подписаха споразумение

ГЕРБ и ПП "Никола Петков" подписваха споразумение за политическо сътрудничество. Предстои подписване на същите споразумения с "Гергьовден", Български демократичен форум и Съюза на репресираните от комунизма, заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

bnt avatar logo
от БГНЕС
09:08, 16.04.2019
Чете се за: 00:33 мин.
У нас
герб никола петков подписаха споразумение
Бойко Борисов, премиер: Да обединим всички сили срещу пълзящата диктатура, която искат да ни наложат нашите опоненти. Зле прикриват целите си. Техните брутални действия станаха публично известни. Не само за изборите и победата, но в ГЕРБ сме узрели и за следващите местни избори, на базата на сътрудничество с по-малки, но на места с влияние партии, да направим добри кметски избори и листи за общински съветници.

От партия "Никола Петков" припомниха, че сътрудничеството между двете формации датира още от европейските избори през 2007 г.

Венцислав Върбанов, ПП "Никола Петков": Смятаме, че това е най-балансираната листа, с хората, които защитават нашите интереси в ЕП. Много се надяваме, че всички останали демократично ориентирани структури, които все още се колебаят в коя посока да тръгнат, ще подкрепят листата на ГЕРБ.

ГЕРБ постигна съгласие за общо явяване на евровота със СДС, които получиха две места в листата, едно от които се счита за избираемо. Управляващите подписаха и споразумение за подкрепа с "Обединени земеделци".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Навършват се 94 години от атентата в „Света Неделя”
Навършват се 94 години от атентата в „Света Неделя”
Раздадоха тазгодишните награди Пулицър
Раздадоха тазгодишните награди "Пулицър"