НОВИНИ

ГЕРБ и СДС избраха "Европа ни чува" за слоган на евровота

ГЕРБ представиха слогана на предизборната си кампания за евровота, в който ще участват с обща листа заедно със СДС. Тяхното послание е "Европа ни чува". От ГЕРБ очакват в следващите седмици още политически формации да ги подкрепят за изборите, след като преди дни подписаха споразумение с Обединени земеделци. Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, който напусна парламента заради скандала с апартаментите, днес отказа да отговаря на въпроси по темата.

Надежда Василева
от Надежда Василева Асен Цветков
12:10, 07.04.2019
Чете се за: 00:42 мин.
У нас

В кампанията ГЕРБ ще заложат на постиженията на еврокомисаря Мария Габриел, на сегашните си евродепутати и на успешното европредседателство. Според тях хората оценяват видимите резултати.

Елен Герджиков - председател на Столичния общински съвет: Европа ни чува, това е нашето послание.С този слоган ние искаме да кажем на българската общественост, че само подкрепяйки силната листа на ГЕРБ за евродепутати, заедно с представителите на нашите партньори в тази листа, ние можем да си гарантираме, че ще останем и ще бъдем важна част от европейския дневен ред.
България е не само бенефициент, не само получаваме средства и добри практики от Европа, а вече сме донор на идеи, равностоен, равноправен партньор в Европейския съюз.

От ГЕРБ се надяват да бъде чут призивът на Мария Габриел към другите формации.

Цветан Цветанов - заместник-председател на ГЕРБ и председател на предизборния щаб: Убедени сме, че има много възможности и надежди за България да се обединят всички политически партии, които участват в тази европейска кампания да се подпише един меморандум, върху който действително да градим платформа за България в Европейския парламент.

Специално мобилно приложение, наречено "Кауза", ще информира структурите на ГЕРБ за кампанията и ще предотвратява разпространението на фалшиви новини. Следващата неделя кандидатите за евродепутати ще представят и предизборната платформа за евровота.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Епископ Сионий е новият игумен на Бачковския манастир
Епископ Сионий е новият игумен на Бачковския манастир
В Световния ден на здравето: Медицински сестри протестираха за по-добри условия
В Световния ден на здравето: Медицински сестри протестираха за по-добри условия