НОВИНИ

Главчев за оставките: Така постъпваме само от ГЕРБ, друга партия не го прави

Нормално е да има приемственост - така Димитър Главче от ГЕРБ коментира днешната смяна на председателя на парламентарната група на партията. По думите на Главчев Даниела Дариткова няма да е проформа председател на групата на ГЕРБ в НС.

bnt avatar logo
от БНТ
18:35, 28.03.2019
Чете се за: 00:30 мин.
У нас
Димитър Главчев: Нормално е да помага г-н Цветанов на новия председател д-р Дариткова. Всъщност както е нормално - в началото и аз помагах на председателя Цвета Караянчева, както пък на мене ми е помагала Цецка Цачева.

Главчев беше категоричен, че Дариткова ще се справи със задачите, които стоят пред нея като председател на парламентарната група и това съвсем не се изчерпва с осигуряването на кворум в пленарната зала.

Димитър Главчев: Кворумът е по-скоро задача на цялата управленска коалиция. Още когато се подписа коалиционното споразумение всички знаеха, че има 122 гласа, на които се държи това споразумение. чисто аритметично.
;

По повод оставките от последните дни Главчев каза, че по такъв начин постъпват само от ГЕРБ, никоя друга партия не го прави. Това е причината българските граждани да ни харесват повече от останалите, каза Главчев

Той допълни, че разследването ще покаже политици от всички политически партии, които са се възползвали от имотни сделки.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Борисов пристигна в Букурещ за среща с балканските лидери
Борисов пристигна в Букурещ за среща с балканските лидери
Мъж полетя с чадър
Мъж "полетя" с чадър