НОВИНИ

​Големият победител в лотарията на НАП получи своя нов автомобил

Големият победител в лотарията с касови бележки на НАП, Иванка Кавъркова от Панагюрище, получи днес своя нов автомобил. 42-годишната късметлийка спечели наградата с бележка за лев и осемдесет, изтеглена тази неделя в предаването на БНТ "Денят започва с Георги Любенов". Ключовете за автомобила й връчи говорителят на НАП Росен Бъчваров. Той определи кампанията като много успешна и заяви, че Агенцията планира да организира лотария и догодина.

Петър Георгиев
от Петър Георгиев
15:18, 14.12.2016
Чете се за: 00:26 мин.
У нас
Иванка Кавъркова - победител в лотарията за голямата награда на НАП: Много шегички вкъщи съм търпяла по повод това, че все нещо се получава дефектно или пък, че нещо не излиза, както трябва. Никога не съм печелила нищо. На същия ден подготвяхме две торти за двама рожденика и беше празненство още от самото начало. Новината за спечелената лотария беше вече венецът на всички празници в моя дом, така че радостта беше повсеместна.
Росен Бъчваров - говорител на НАП: Хората вече много по-добре знаят защо касовата бележка е важна за самите тях. Не за бюджета, не за данъчните власти, а за самите тях. Защото всяка една касова бележка, всъщност е концентриран израз на правата, които ние имаме като граждани.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Европейците смятат, че мюсюлманите в техните страни са много повече
Европейците смятат, че мюсюлманите в техните страни са много повече
​Бежанският център в Харманли е с нов директор
​Бежанският център в Харманли е с нов директор