НОВИНИ

Горещо спортно лято с Българската национална телевизия

Най-успешният проект на БНТ "Под прикиртие" приключва, но БНТ ще предложи качествена и интересна теливизия и през лятото. В ефира на медията предстоят две големи спортни събития - Европйското първенство по футбол във Франция и Лятната Олимпиада в Рио де Жанейро. От 10 юни до 10 юли футболна Европа ще влезе в домовете българските фенове благодарение на БНТ. Спортният екип е в предстартова треска. Прогнози, резултати, анализи, но и много музика, игри, и награди - това могат да очакват нашите зрители. А всичко по-интересно ще се появява в обновената интернет-страница: sport.bnt.bg.

Милена Кирова
от Милена Кирова
19:17, 04.06.2016
Чете се за: 00:51 мин.
У нас

Българският национален отбор може и да не участва на Евро 2016, но БНТ отборът ще представи страната ни достойно. Това е идеята на клипа, заснет на Националния стадион "Васил Левски". За Франция заминават едни от най-добрите футболни коментатори - Никола Ибришимов, Ивайло Ангелов и Георги Славчев. Спортната програма започва още в навечерието на първенството, ден по-рано ще излъчим специално 50-минутно издание на "По света и у нас".

Методи Манченко - продуцент на Продуцентски център "Спорт" - БНТ: В което ще разкажем с кореспондентите, които са вече там на място в Париж, каква е обстановката на място и, разбира се, ще подгреем за този велик концерт на Давид Гета.

Две двойки водещи - едната Камен Алипиев и съдийката Павлета Рашкова и другата - Валери Генов и съдийката Християна Гутева заедно с известни футболисти и анализатори, и с нова аткративна графична визия, ще обсъждат случващото се на зеления терен. А след полунощ ще ви представяме другата страна на футбола.

Емоцията, танца, музиката ще завладеят студиото на предаването "Фен зона" с водещи Люба Пашова и Методи Манченко.

Методи Манченко: В студиото ще бъде бенда на Мишо Шишков, ще бъдат едни от най-големите звезди на българската естрада.

За да успее да покрие високите разходи за правата за първи път БНТ реши да сублицензира част от тях на Нова телевизия. Интересните сблъсъците от първата фаза, както и най-интересните срещи, включително и финалът феновете ще могат да видят по БНТ. Голямата футболна фиеста започва на 10 юни в 20:30 часа по БНТ1 и БНТ HD - веднага след централните новини.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Двама души загинаха, а петима са пострадали при катастрофа на пътя Ямбол-Бургас
Двама души загинаха, а петима са пострадали при катастрофа на пътя Ямбол-Бургас
Холивудската екшън звезда Самюъл Джаксън със селфи пред Президентството в София
Холивудската екшън звезда Самюъл Джаксън със селфи пред Президентството в София