НОВИНИ

Гръцката звезда Никос Вертис специално за БНТ преди първия си концерт у нас

Топ звездата на гръцката музика Никос Вертис се готви за първия си български концерт. Певецът има няколко платинени диска, хиляди фенове по цял свят и дори улица, кръстена на негово име. Преди шоуто в "Арена Армеец" на 16 юни с Вертис ни среща Галя Крайчовска.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
18:12, 14.06.2016
9796
Чете се за: 00:41 мин.
Още

За улицата в Торонто, кръстена на него, Никос Вертис казва, че все още не я заслужава - може би след 100 години. Но фенове от цял свят пеят песните му и го обсипват с внимание.

Никос Вертис: Артистът е като антена на сцената. Представете си как приемаш сигналите от хиляди хора, които те гледат. Ако не си силен и нямаш енергия и любов, която да дадеш на публиката, значи имаш проблем.

Опитва се да достигне до романтично настроените, до тъжните, до темпераментните. И обещава лошите мисли да изчезнат.

Никос Вертис: Подготвили сме изненади, но всичко зависи от поведението на публиката. Понякога хората искат да танцуват, понякога - да слушат балади. Трябва да усетя настроението в залата през първите 20 минути и тогава да им дам изненадите.

"Искам да ме почувстваш" се пее в един от хитовете му. Но не разкрива подробности.

Никос Вертис: Не мога да ви разкрия тайните си. Искате да разберете тайните ми...Но на концерта искам да почувствам публиката. Ако успееш да усетиш техния ритъм и емоции, значи си победител.

За победи в други сфери обаче не мисли, въпреки че е имал предложения да влезе в политиката.

Никос Вертис: Артистът трябва да бъде много емоционален. Емоционалният човек трябва да бъде много честен. А честният не може да бъде политик. Извинете ме, но е така!
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нов зрителски сигнал за измама със земеделски земи
Нов зрителски сигнал за измама със земеделски земи
​Започват летните ремонти в София
​Започват летните ремонти в София