НОВИНИ

​Група "Атлас" гостува в лятната кулинарна рубрика на "Денят започва"

Група "Атлас" гостува специално в лятната кулинарна рубрика на сутрешния блок на БНТ - "Хапка свежест". Музикантите се събраха, за да заявят подкрепата си към младите музикални изпълнители и изтъкнаха някои сериозни проблеми, с които се сблъскват тези, които сега започват кариерата си на музикалния пазар. Цялото гостуване на групата можете да гледайте утре в "Денят започва".

Ирина Шуликова
от Ирина Шуликова
17:28, 15.08.2016
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

Легендарната група Атлас се събра в Докторската градина в София, за да гостува на лятната рубрика на сутрешния блок на БНТ1 - "Денят започва".

Петър Писарски - китара, вокал: Липсата на такава култура в България да има продуценти и продуцентски компании, които да търсят и да отварят широко вратите си към талантливите млади хора... това го има в скандинавските страни, вероятно го има и по цял свят.

Георги Арсов, вокал: Това е супер важно да подкрепяш младите и група "Атлас" се стреми да подкрепя младите дори в мое лице!

Иван Несторов, бас китара: Моралната подкрепа е нещо много важно и смятам, че ние я оказваме с пълни сили на младичките и на мъничките.

Асен Драгнев, пиано: Според мен нещата вървят на добре... бавно, трудно... дано все повече да има къде младите да се учат да свирят на живо, което е много важно, а и медиите да ги дават.

Драгомир Ганчев, барабани: Аз им пожелавам да имат места, където да се популяризират, да се излъчват и все повече концерти да се случват за тях, защото така ще се пресеят най-добрите!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Незаети места в Русенския университет
Незаети места в Русенския университет
​Полицията във Варна издирва Тодор Радев Тодоров
​Полицията във Варна издирва Тодор Радев Тодоров