НОВИНИ

Интензивно движение към София, екипи на КАТ контролират трафика

Движението по автомагистрала "Тракия" става интензивно в часовете от ранния следобед на последния почивен ден от великденските празници, съобщават от "Пътна полиция".

интензивно движение софия екипи кат контролират трафика
bnt avatar logo
от БНТ
13:58, 29.04.2019 (обновена)
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

В ремонтните участъци по магистралата, където движението е двупосочно, аварийната лента в посока София, е лента за движение и водачите на моторни превозни средства могат да я ползват, уточняват от полицията. Тези места са обозначени и със съответните знаци за това.

Полицейски екипи регулират и движението в района на тунел "Ечемишка" на магистрала "Хемус", като постъпателно преди тунела се пускат и спират моторните превозни средства. Целта е да не се допусне пътен инцидент в трите тунела на магистралата.

;

Към 14 ч. трафикът от Сандански и ГКПП Кулата беше много по-интензивен от този, идващ от Банско, Гоце Делчев и ГКПП "Илинден-Ексохи". Двата потока се сливат при Симитли, оттам до Благоевград се образува колона, която се движи макар и бавно, станаха няколко леки верижни катастрофи без пострадали.

На пътен възел „Симитли-Банско“ има два патрула, които регулират трафика, пропускайки на етапи идващите местенското и струмското направления.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
 Букурещ ще разполага с безплатен wi-fi на обществени места
Букурещ ще разполага с безплатен wi-fi на обществени места
Борисов и Заев си размениха поздравителни адреси по случай Великден
Борисов и Заев си размениха поздравителни адреси по случай Великден