НОВИНИ

Искрен Веселинов: Патриотите са по-обединени отколкото преди месеци назад

Премина ли кризата в "Обединени патриоти" и какво е бъдещето за коалицията, предвид предстоящите евроизбори догодина - гост с коментар по темата в "Панорама" беше депутатът от ВМРО Искрен Веселинов.

bnt avatar logo
от БНТ
21:27, 23.11.2018
Чете се за: 00:37 мин.
У нас

Още сме "Обединени патриоти" и мисля, че от този вторник сме малко по-обединени, отколкото бяхме месеци назад, заяви категорично Веселинов.

Искрен Веселинов, ВМРО: Започнахме диалог и мисля, че тепърва ще бягаме от образа на скандала, който трайно се залепи на обединението. Разбрахме се, че коалицията се е създала на база ценности и политики, и ние трябва да извеждаме тях напред, а не личностните крамоли, така че аз съм оптимист.

Веселинов допълни, че европейските избори дори не са били тема за дебат между Патриотите. Основната причина за кризата е била липсата на диалог и тя вече е преодоляна.

Искрен Веселинов, ВМРО: Не смятам, че можем да говорим за лидерство на евроизборите - ние от ВМРО сме за съвместно участие, предстои да бъде определена процедурата.

Относно скандала с Агенцията за българите в чужбина и получаването на граждансто, Веселинов заяви, че той е бил предизвикан от "маргинални политици и един изгонен чиновник".

Депутатът допълни, че основната цел на Патриотите в близко бъдеще е да се работи върху повишаването на данъците върху старите автомобили, тъй като скалата по оценяване трябва да бъде променена.

Вижте целия разговор във видеото!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Гърция и Македония са постигнали прогрес за учебниците по история
Гърция и Македония са постигнали прогрес за учебниците по история
В Пловдив започна Дефилето на младото вино
В Пловдив започна Дефилето на младото вино