НОВИНИ

Кампанията на БНТ 2 "Купувам българско" награди дългогодишните си участници

Днес се раздадоха златните медали на производителите, участващи в международното изложение за храни и напитки в Интер експо център София. То събира на едно място над 450 производители от света на млякото, хляба, месото и виното.

БНТ2-София
от БНТ2-София Владимир Христовски
18:55, 09.11.2017
Чете се за: 00:48 мин.
У нас

Производителите признаха, че бизнес се прави трудно, но когато имат подкрепата на потребителите и когато българските стоки стават все по-познати и търсени, нещата се случват по-лесно. Кампанията на новините на БНТ2 "Купувам българско" отличи дългогодишните си участници, които и до днес се включват активно в нея.

Екатерина Генова, директор Дирекция "БНТ Свят и региони": "Тези грамоти са нашата благодарност към онези фирми, с които тръгнахме преди четири години в кампанията "Купувам българско", и благодарение на чиито продукти логото на кампанията вече се е появило на 25 милиона отделни продукти. Това лого е знак за качество и знак за подкрепа към българските производители."

Сред отличените е и Веселин Кръстев, за който грамотата е качеството, което дава на потребителите със своите продукти.

Веселин Кръстев: "Грамотата за мен е едно признание за това, което сме положили през времето като усилия и като труд, за това ние да сме винаги на ниво с качество и да покажем, че където го има този знак зад него стои труд и качество."

Минка Андреева също получи грамота и разказа за ефекта, който е последвал след включването ѝ в кампанията.

Минка Андреева: "След това ни потърсиха Агенция за малки и средни предприятия, Министерството на земеделието оборотите ни се вдигнаха многократно."

В заключение Екатерина Генова обяви, че целта на кампанията е логото да се появи на още 25 милиона продукта, след което част от партньорите ни отново ще бъдат наградени.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Манолова: Изсушаването на наводнените къщи в Бургаско ще се поеме от „ЕВН“
Манолова: Изсушаването на наводнените къщи в Бургаско ще се поеме от „ЕВН“
Полша отхвърли възможността за излизане от Европейския съюз
Полша отхвърли възможността за излизане от Европейския съюз