Кампанията на БНТ 2 "Купувам българско" награди дългогодишните си участници

Днес се раздадоха златните медали на производителите, участващи в международното изложение за храни и напитки в Интер експо център София. То събира на едно място над 450 производители от света на млякото, хляба, месото и виното.

БНТ2-София
от БНТ2-София Владимир Христовски
преди 2 години
Чете се за: 00:48 мин.
У нас

Производителите признаха, че бизнес се прави трудно, но когато имат подкрепата на потребителите и когато българските стоки стават все по-познати и търсени, нещата се случват по-лесно. Кампанията на новините на БНТ2 "Купувам българско" отличи дългогодишните си участници, които и до днес се включват активно в нея.

Екатерина Генова, директор Дирекция "БНТ Свят и региони": "Тези грамоти са нашата благодарност към онези фирми, с които тръгнахме преди четири години в кампанията "Купувам българско", и благодарение на чиито продукти логото на кампанията вече се е появило на 25 милиона отделни продукти. Това лого е знак за качество и знак за подкрепа към българските производители."

Сред отличените е и Веселин Кръстев, за който грамотата е качеството, което дава на потребителите със своите продукти.

Веселин Кръстев: "Грамотата за мен е едно признание за това, което сме положили през времето като усилия и като труд, за това ние да сме винаги на ниво с качество и да покажем, че където го има този знак зад него стои труд и качество."

Минка Андреева също получи грамота и разказа за ефекта, който е последвал след включването ѝ в кампанията.

Минка Андреева: "След това ни потърсиха Агенция за малки и средни предприятия, Министерството на земеделието оборотите ни се вдигнаха многократно."

В заключение Екатерина Генова обяви, че целта на кампанията е логото да се появи на още 25 милиона продукта, след което част от партньорите ни отново ще бъдат наградени.

Предложения за "Събитие на седмицата" - 24 февруари - 1 март
Минали анкети
Топ 24
Най-четени