НОВИНИ

Каракачанов с нов коментар за напрежението във Войводиново

За пореден ден Каракачанов коментира и напрежението в село Войводиново.

Милена Кирова
от Милена Кирова
20:18, 11.01.2019
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

2/3 от гетото в пловдивското село Войводиново вече е премахнато, предстои събарянето и на по-трайните незаконни постройки - увери министърът на отбраната Красимир Каракачнов.

Красимир Каракачнов - министър на отбраната: На стотици места в България има подобни незаконни постройки. Всяка една община трябва да си направи програма и незаконните постройки, особено тези, които са строени от подръчни материали са опасни за живота на хората, които ги обитават трябва да бъдат веднага събаряни. И тук възниква вашият въпрос: „какво става с това население?" Ми аз мога да ви отговоря много просто: това, което прави всеки нормален гражданин в Република България, който работи, изкарва си прехраната, отива, наема си квартира.


;

Според Каракачанов Европа се е провалила с интеграцията. А тя се изразявала в наливане на пари и в показност. Посочи и каква трябва да бъде интеграцията на ромите.

Красимир Каракачнов - министър на отбраната: Учиш, работиш, строиш, плащаш данъци, усмихваш се на полицая, не пипаш военния и уважаваш съгражданите си. Това е начинът за интеграцията.

Красимир Каракачнов ще внесе в Министерския съвет и Национална програма за интеграция на ромите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Румъния поема председателството на Съвета на ЕС
Румъния поема председателството на Съвета на ЕС
Адвокатът на Цветан Василев: Задържани са свидетели по делото за КТБ
Адвокатът на Цветан Василев: Задържани са свидетели по делото за КТБ