COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Каракачанов защити концепцията си за интеграцията на ромите

Вицепремиерът Красимир Каракачанов заяви, че концепцията за интеграцията на ромите цели да има механизми всички да спазват законите. В предаването "Денят започва с Георги Любенов" той обясни, че репресия има, но тя не е насочена към ромите, а към социалните структури, които позволяват да не се спазват законите.Цялото интервю вижте във видеото.

от БНТ
12:23, 10.02.2019
Чете се за: 00:25 мин.
У нас
Красимир Каракачанов - вицепремиер и министър на отбраната: Правиш 8-9 деца, пишеш ги едните глухонеми, другите ги пишеш болни от бронхиална астма, третото го пишеш болно от епилепсия, вземаш по 300-350 лева на дете, вземаш детски надбавки на месец, вземаш помощи за трайно безработни, че ти нямаш никакъв интерес да работиш, никакъв интерес, защото лъжеш държавата. Това докога държавата ще го стимулира? Отговарям - не може повече да го стимулира.
Това, което са получили безплатно от общината, те го разрушават, не се грижат за него. Ние предлагаме простичко, когато има програма за строеж на социални жилища, ти предварително си определил семействата, които ще се настанят там, да бъдат добри, членовете на това семейство, които са пълнолетни и са безработни, да отиде и да участва в строителството на това жилище.
Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Арестуваха дъщерята и племенника на Кирил Рашков
Арестуваха дъщерята и племенника на Кирил Рашков
Журналисти: Българската нация е разделена по мнението за Венецуела
Журналисти: Българската нация е разделена по мнението за Венецуела