НОВИНИ

Катастрофи блокираха движението по Аспаруховия мост

Две катастрофи, едната от които верижна, блокираха движението по Аспаруховия мост във Варна и в двете посоки. Задръстването продължи над 3 часа. От двете страни на съоръжението се образуваха километрични колони от чакащи автомобили. Пострадали хора няма.

bnt avatar logo
от Даниела Георгиева
19:46, 29.08.2016
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Верижната катастрофа е станала малко преди 12:00 часа на обяд в платното, което води към центъра на Варна. Сблъскали са се четири автомобила. Минути по-късно се удрят две коли и в другото пътно платно в посока квартал “Аспарухово”. Пострадали няма, щетите са само материални.

Лъчезар Абрашев от Стара Загора
“Аз съм 4-та кола, първата кола, която беше, стоповете ѝ не светят, спира внезапно и фактически влязох в товарния бус отзад и това е. Имам счупени фарове, брони."

Часове след катастрофите движението по моста беше изключително трудно. С голямо закъснение се движеше и градският транспорт.

Тежка катастрофа край Варна отне човешки живот. Малко след 15 часа близо до разклона за село Генерал Кантарджиево 64-годишен шофьор от Плевен губи контрол над автомобила си и се блъска в крайпътно дърво. Пътуващата с него жена загива на път за болницата.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Три дни граната плаши хора в село Дълбок извор
Три дни граната плаши хора в село Дълбок извор
Матурите - вече по новите правила
Матурите - вече по новите правила