НОВИНИ

Кевин Спейси отново е обвиняван в сексуално посегателство

Американският актьор Кевин Спейси е обвиняван в сексуална агресия над юноша, извършена през юли 2016 г. близо до Бостън, предадоха световните агенции, като се позоваха на информация на в. "Бостън глоуб". Актьорът ще се яви в съда на 7 януари, за да чуе официално повдигнатите му обвинения.

bnt avatar logo
от БТА
08:24, 25.12.2018
Чете се за: 01:09 мин.
По света
кевин спейси отново обвиняван сексуално посегателство

Сексуалното посегателство е било извършено на остров Нантъкет. Полицията на острова води разследване по случая от ноември 2017 г. Майката на юношата - журналистката Хедър Ънръх, разкри, че е подала жалба срещу звездата.

Тя разказва, че Спейси накарал сина ѝ да пие в ресторант, а после напъхал ръката си в панталона му и го опипал. Агресията приключила едва когато актьорът станал от масата, за да отиде до тоалетната.

;

Срещу Спейси се водят разследвания за сексуални посегателства в Лондон и Лос Анджелис. Заради скандала Спейси беше изгонен от сериала "Къща от карти" и от филма "Всичките пари на света".

;

Същевременно в Туитър Спейси публикува видеообръщение от името на Франк Ъндърууд, неговия персонаж от "Къща от карти", предадоха световните агенции. Видеото е озаглавено Let me be Frank (в превод от английски Позволете ми да бъда откровен, но и игра на думи, която може да се преде като Оставете ме да бъда Франк (Ъндърууд).

Във видеото Спейси възприема интонацията на циничния политик готов на всичко, за да разгроми противниците си, и се обръща директно към зрителя. Заснет в кухня, облечен с престилка с щампа на дядоколедовци, Спейси, намеква във видеото, че хората не трябва да вярват на всичко, което чуват за него.

;

"Знам какво искате. Разбира се нас се опитаха да ни разделят, но между нас има нещо силно и властно. Ние - ти и аз - сме споделяли всичко един с друг, аз ти разказах за моите най-потайни и мрачни тайни. Показах ти на какво са способни хората, шокирах те с моята откровеност, като при това по-скоро ти отправях предизвикателства и те заставях да се замислиш", казва Спейси във видеото, обръщайки се към зрителя.

; ;

"Знам, че искаш да се върна", допълва той. "С всеки ден у мен расте увереността, че съвсем скоро ти ще узнаеш цялата истина", предупреждава той.

"Ако аз не съм плащал за нещата, които ние и двамата знаем, че съм извършил, със сигурност няма да платя за нещата, които не съм направил", добавя Спейси.

Засега студио Нетфликс, създател на филма "Къща от карти", отказва да коментира видеото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Обявен е жълт код за силен вятър в 16 области на страната
Обявен е жълт код за силен вятър в 16 области на страната
Експерти препоръчаха често да се качваме на кантара по празниците
Експерти препоръчаха често да се качваме на кантара по празниците