За нас резултатите от изборите са удоволетворителни. Стана ясно, че дубликатите на ДПС имат живот едни избори и след тях приключват. Това коментира в студиото на "Още от деня" зам.-председателят на ПГ на ДПС Халил Летифов.

Имаме по-висок резултат от парламентарните избори през 2017 г. Върнахме нашата трета позиция на национално ниво и на тази база правим заявка за промяна на управленската формула, обясни Летифов.

Той коментира и решението на кандидата за евродепутат Делян Пеевски да остане народен представител в българския парламент.

Халил Летифов, зам.-председател на ПГ на ДПС: Съвсем съзнателно листата ни беше подредена по този начин. За Делян Пеевски нямаше идея от самото начало, вчера се взе решение кои трима евродепутати да изпратим в Европарламента. Г-н Пеевски прецени, че е по-полезен тук, в България. Той е активен в своите региони и с избирателите, за които носи персонална отговорност и печели доверие.

ДПС винаги е давало пример как трябва да бъдат толерирани младите и да бъдат насърчавани дори, когато грешат, категоричен е Летифов.

И още - ще изкара ли ГЕРБ мандата си или ДПС ще работи за предсрочни избори, вижте целия разговор във видеото!

Делян Пеевски се отказа от спечеленото място в ЕП и остава депутат в НС

Делян Пеевски се отказа от спечеленото място в ЕП и остава депутат в НС

Депутатът от ДПС Делян Пеевски, който беше и кандидат за евродепутат на движението, дойде днес в Народното събрание. Той заяви пред медиите, че се отк...