НОВИНИ

​Херцогиня Катрин постъпи в болницата за раждането на третото си дете​

Херцогинята на Кембридж Катрин е приета в болница за раждането на третото си дете, предадоха световните информационни агенции, позовавайки се на съобщение от двореца Кенсингтън.

bnt avatar logo
от БНТ
11:09, 23.04.2018
Чете се за: 00:35 мин.
По света

Съпругата на принц Уилям е постъпила в частното крило "Линдо" на болницата "Сейнт Мери" в Лондон, където са родени двете по-големи деца на кралската двойка - принц Джордж и принцеса Шарлот. Според съобщението от двореца Кенсингтън херцогинята на Кембридж Катрин е в "начална фаза на родилния процес".

;

Пред болницата вече е пълно с почитатели на кралското семейство в очакване да чуят голямата новина.

Принцеса Кейт не изпълняваше задълженията си от 22 март, а бебето, което ще се роди ще бъде пети по ред претендент за британския престол и шесто правнуче на кралица Елизабет. Раждането на новия член на кралското семейство ще бъде обявено с имейл до пресата и туит от акаунта на Двореца Кенсингтън.

Ще бъде спазена и традицията за поставяне на писмено уведомление на стойка със златни орнаменти зад желязната ограда на двореца Бъкингам. Както и с първите две деца Кейт поиска естествено раждане и да не знае предварително пола на бебето.

Фаворити сред имената в букмейкърските залози са Мери, Алис, Александра, Елизабет и Виктория за момиче, а за момче - Артур, Албърт, Фредерик, Джейм и Филип.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Контрабандата на цигари у нас в момента е 6,6%
Контрабандата на цигари у нас в момента е 6,6%
Как да стимулираме проговарянето на детето?
Как да стимулираме проговарянето на детето?