COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Хиляди клиенти на "Олимпик" са подали заявления за връщане на заплатените суми

Хиляди клиенти на „Олимпик“ от цялата страна вече са подали заявления за връщане на заплатените суми за неизтеклата част на прекратените застрахователни договори. Това се случва с удостоверение за банкова сметка на собственика на автомобила, застрахователната полица и малкия талон на колата. Документи се подават в централната сграда на фалиралото дружество на бул. „Гоце Делчев“ в София, както и в офисите на компанията в цялата страна. Няма удължаване на работното време на офисите, информират от „Олимпик“.

Йоана Миланова
от Йоана Миланова
17:30, 24.08.2018
Чете се за: 00:45 мин.
У нас

Наплив от хора, желаещи да възстановят неизтеклата част на прекратените застрахователни договори, е имало в началото на седмицата. Днес пред централния офис в столицата бе спокойно, но все още има хора, проучващи как техни близки могат да си върнат парите.

;
Почти цялата рода, където има една дума, са в "Олимпик", но за жалост се оказа някакъв бушон, как да го кажа не зная.
Сестра ми съвсем неочаквано е чула по телевизията от новините и някъде около две седмици, доколкото разбрах, са ѝ оставали и тя вече е към друга фирма.
Имам едно приятелство семейство. За тяхно щастие, те са били на месечни вноски и са загубили малко по-малко отколкото другите.
;

Само ден преди да изтече гратисният период, който КАТ даде на клиентите на "Олимпик" да сключат нова "Гражданска отговорност", близо 82 000 от тях все още нямат валидна застраховка.

От полицията все още не разполагат с официална статистика дали има увеличение на водачите, хванати да шофират без "Гражданска отговорност". Нарушителите обаче са застрашени от санкции, напомнят от полицията. На водачите, хванати да шофират без "Гражданска отговорност", им се отнема шофьорската книжка, а автомобилът им се спира от движение до сключването на валидна застраховка.

Има и глоби - при липса на "Гражданска отговорност" санкцията е 250 лева за физическо лице.

За еднолични търговци и юридически лице глобата е 2000 лева.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Проливни дъждове заляха района на австрийския град Залцубрг
Проливни дъждове заляха района на австрийския град Залцубрг
Албанците са първи по консумация на кокаин в света
Албанците са първи по консумация на кокаин в света