НОВИНИ

Хиляди симпатизанти на БСП пристигнаха за традиционния партиен събор на Бузлуджа

В местността "Историческа поляна" под връх Бузлуджа започна националния събор на БСП. Хиляди членове и симпатизанти на партията се събраха, за да отбележат 127-мата годишнина от организираното социалистическо движение в България. Мотото на събора тази година е "За по-добър живот - нашата кауза е България".

bnt avatar logo
от Галена Паскова
12:07, 28.07.2018 (обновена)
Чете се за: 00:43 мин.
У нас

Преди началото на Бузлуджанския събор председателят на НС на БСП Корнелия Нинова, народни представители от ПГ на „БСП за България“ и млади социалисти поднесоха венци и цветя на барелефа „Основоположници на социалистическото движение”, на паметника на Хаджи Димитър и на паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд.

Драгомир Стойнев, член на ИБ на БСП: Ние започваме един разговор за бъдещето и важното е всяко едно младо семейство да сбъдва мечтите си тук в страната, за нас е важно да начертаем пътя, по който да се развива страната, защото за нас е приоритет всеки един човек да бъде образован, да бъде здрав, да има колкото се може повече българи, които да сбъдват мечтите си тук, а не да напускат страната. Считам че това, което представихме на българските граждани като обществен договор, е едно добро начало.
;
Недялка Лазова: Аз съм симпатизант и член от дълги години и очакванията ми са за един много ползотворен събор за новите ни цели. Очаквам наистина да има някаква промяна за младежта, да не напускаме родината си с цел по-добра прехрана извън страната.

Надежда Колева: Тук ме води надеждата за промяна.Вярвам, че можем да променим България и ние, и младите хора можем да останем тук и тук е нашето бъдеще .Корнелия е дама, юрист като мен, и има изцяло моето доверие, тя е правилния човек, успех!
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Атентат в Афганистан, най-малко трима души са ранени
Атентат в Афганистан, най-малко трима души са ранени
Затвориха Терминал 2 на летището в Мюнхен, засегнати са и полети до София
Затвориха Терминал 2 на летището в Мюнхен, засегнати са и полети до София