НОВИНИ

Хотел край Стокхолм приютява домашни любимци, за да не се плашат от зарята

Хотел, разположен на територията на летището край Стокхолм, предлага спокойно посрещане на Новата година на 300 кучета и шест котки, които няма да изживеят стреса на новогодишната заря и петарди, съобщава ДПА.

bnt avatar logo
от БТА
15:50, 30.12.2018
Чете се за: 00:25 мин.
Още
хотел стокхолм приютява домашни любимци плашат зарята

Екстрата е предвидена в хотел "Карион", разположен на територия на летището Арланда, отстоящо на 42 километра северно от шведската столица. Услугата "щастливо куче" управата на гостилницата предлага от 2013 година. Примерът на "Кларион" за спокойно посрещане на Новата година от страна на четириногите, без да се стъписват от гърмежите, бе последван и от други хотели.

;

В празничната нощ стопаните, настанени в Кларион, могат да изведат своите домашни любимци по живописна пътечка, водеща до близкото езеро. Те биват посрещани на рецепцията със специална фирмена чанта, в която има и кокал за дъвчене за техния Шаро. Кучетата не са допускани обаче в ресторанта, но спокойно могат да бъдат обслужвани, заедно с господарите си, чрез рум сървис. Някои от салоните на хотела са запазени за посетители без кучета, така че да не възникват конфликти.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Невероятните научни открития на 2018 г.
Невероятните научни открития на 2018 г.
​Петя Аврамова: През 2019 г. ще се строят нови пътища за близо 1 млрд. лв.
​Петя Аврамова: През 2019 г. ще се строят нови пътища за близо 1 млрд. лв.