НОВИНИ

Хотел за домашни любимци във Варна

Във Варна се предлага нова услуга по празниците за хората, които имат домашни любимци. В тези дни те могат да оставят своето куче или котка в специализирани хотели. Там за тях се грижи екип от специалисти.

БНТ2-Варна
от БНТ2-Варна Даниела Цекова
18:00, 27.12.2017
7981
Чете се за: 00:45 мин.
У нас

Недялко Стефанов има домашен любимец едва от месец. Сега през празниците ще остави котката си на хотел, за да може да пътува спокойно със семейството си.

Недялко Стефанов - собственик на домашен любимец: “Това е едно от малкото места, на което може да се чувства добре и да не натоварваме нашите познати и приятели. Той е много малък, затова една играчка трябва да му донеса и вече храната е по желание.”

И така изкъпани, подстригани и сресани - това са само част грижите, които ще се полагат за домашните любимци по време на празниците. В хотела вашето куче или котка ще посрещнат новата година дори със специална почерпка.

Д-р Димитър Петков - управител на хотел за домашни любимци:
“Нашият екип им прави една специална торта, която е от пастети, от такива лакомства. Разрязва се, палят се свещички. На всяко едно от животинките му се дава това като лакомство.”

Много важно условие любимецът ви да се чувства спокойно е до него да не достигат стряскащите силни шумове, нещо, което в домашни условия е неизбежно около празника.

Д-р Димитър Петков - управител на хотел за домашни любимци: “По време на празниците фойерверките и самите силни шумове не влияят на животинките. Така че стопаните са напълно спокойни, защото са под лекарско наблюдение.”

Всичко, което ви трябва, за да настаните любимеца си в хотел за празника, е животното да има паспорт, да са му поставени задължителните ваксини и да е обезпаразитено.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Швейцарски круизен кораб се блъсна в мост на река Рейн​, 30 души са ранени
Швейцарски круизен кораб се блъсна в мост на река Рейн​, 30 души са ранени
След коледните празници: Интензивен трафик към столицата
След коледните празници: Интензивен трафик към столицата