НОВИНИ

Километрични опашки за "Междузвездни войни: Епизод VII"

Остават по-малко от десет дни до премиерата на седмия епизод от филмовата поредица "Междузвездни войни". Пред "Чайнийз Тиътър" в Лос Анджелис, където ще се състои предварителната прожекция за звездите от филма, вече се вие дълга опашка от чакащи заветната дата 18-ти декември.

bnt avatar logo
от БНТ
08:44, 09.12.2015
Чете се за: 00:42 мин.
Още

"Силата се пробужда" пробуди от дълбокия му сън едно явление в поп-културата, което се вижда рядко и то само около ленти от ранга на "Междузвездни войни" - километрични опашки от фенове, които чакат по десет и повече дни, за да са сред първите, които ще гледат новата част от поредицата. На много от тях не им е за първи път.

Джеф Шифман: "Това е третата подобна опашка, на която чакам. Когато чаках за Епизод три, се срещнах с жената, която в последствие ми стана съпруга. Тя не е тук, а вкъщи и се грижи за децата ни - следващото поколение фенове на Междузвездни войни."

Една част от буквално лагеруващите пред "Чайнийз тиътър" почитатели на фантастичната филмова поредица, се надяват че заради отдадеността им ще ги поканят на предварителната прожекция, която ще се състои на 14-ти декември. Други пък го правят в името на благородна кауза.

Леси Ромпейдж: "Основната причина да правим това е кампания на фондация "Старлайт" - всеки 24 часа, които прекараме на опашката, означават повече пари за деца в нужда."

"Междузвездни войни - Епизод VII: Силата се пробужда" е първият филм от сагата, който не се режисира от нейния създател Джордж Лукас. Лентата вече успя да генерира над 2 милиарда приходи от предварителна продажба на билети и поне 4 пъти по толкова от артикули, свързани с нея.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Румяна Ченалова на разпит в Столичното следствие
Румяна Ченалова на разпит в Столичното следствие
Белият дом коментира предложението на Доналд Тръмп за мюсюлманите
Белият дом коментира предложението на Доналд Тръмп за мюсюлманите