НОВИНИ

Кметът на Ружинци е носител на наградата на БТА "Бялата птица"

Българската телеграфна агенция за осми пореден път връчи наградата "Бялата птица". Тя е на регионалния пресклуб във Видин и с нея се удостояват личности със значим обществен принос.

bnt avatar logo
от БНТ
19:25, 12.02.2018
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Церемонията тази година е посветена на 120-ата годишнина от създаването на информационната агенция. Носител на наградата е кметът на община Ружинци Александър Александров, който за две години успя да намали наполовина безработицата в общината, която е сред най-високите в страната, завършва изграждането на два стадиона, а по програма осигурява топъл обяд за 700 възрастни хора с ниски доходи.

Александър Александров, носител на наградата на БТА „Бялата птица": Ние обръщаме много сериозно внимание и на религията, на църквата. Затова имаме толкова много възстановени църкви. Да се надявам, че до края на моя мандат няма да има невъзстановена църква в общината.
Максим Минчев, генерален директор на БТА: Искрено Ви желая да продължите в този дух, да правите всичко за хората и те да Ви се отблагодаряват. Искрено желая повече да няма такива определения като това, да говорим за най-бедната община в Европейския съюз.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Покриха с боя монументална творба в Пловдив
Покриха с боя монументална творба в Пловдив
Върнаха на прокуратурата делото срещу Румяна Ченалова
Върнаха на прокуратурата делото срещу Румяна Ченалова