НОВИНИ

Кои са най-желаните подаръци за празника на влюбените?

Екскурзия до Рим и Барселона, аксесоар със снимка на любимия и бутилка вино с романтичен надпис. Тази годината това са едни най-предпочитаните подаръци за Свети Валентин, показа наша проверка. Все пак, какъв ще е подаръкът, на който ще заложат влюбените, зависи от бюджета и това до колко искате идеята да бъде оригинална.

БНТ2-Пловдив
от БНТ2-Пловдив Антоанета Чакандракова
09:02, 04.02.2018
Чете се за: 00:39 мин.
Още

Романтична екскурзия до топла страна. С този подарък много мъже са решили да изненадат половинките си за 14 февруари. Дестинацията е Дубай, а шестдневна почивка за двама излиза над 2000 лева. Все по-предпочитани обаче са тридневните екскурзии до Рим и Барселона, които са наполовина по-евтин вариант.

Ани Димова, собственик на туристическа агенция: Може да отидат на фонтана. Смята се, че на фонтана Ди треви, който отиде пак ще повтори като хвърли стотинки или ще си запази любовта и в този ден мисля, че е романтично посещението на Рим. И за Барселона Саграда Фамилия е знак на семейството. Така че също е обвързано с любовта.

Магазините вече предлагат разнообразни тематични подаръци. Търсени са рисуваните чаши, рамките за снимки и посланията за любимия в различни форми.

Сред най-предпочитаните подаръци за Свети Валентин са ето тези възглавнички, които са ръчно нарисувани и са с любовни послания.

С вино, цветя и бонбони предполагам.

Най-вероятно с вечеря.
Не съм мислил още, но ще я изненадам с нещо. А вие каква изненада очаквате? Каквото и да е - все ще бъда благодарна.

Преди да купите подарък обаче е важно да познавате добре човека до себе си, за да сте сигурни, че ще го зарадвате истински в празничния ден.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мария Габриел: Личните данни не са стока
Мария Габриел: Личните данни не са стока
Празник на виното в с. Априлово, Старозагорско
Празник на виното в с. Априлово, Старозагорско