НОВИНИ

Корнелия Нинова: Когато ни бъде връчен мандата, ще го върнем

Когато ни бъде връчен мандата, ще го върнем, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на пресконференция в НДК.Ще се борим да бъдем първа политическа сила на предсрочните парламентарни избори и тогава да направим кабинет, посочи тя.

bnt avatar logo
от БНТ
22:09, 13.11.2016
Чете се за: 00:50 мин.
У нас

Председателят на БСП, Корнелия Нинова, благодари на всички, които са гласували за Румен Радев, както и на самото БСП.

Корнелия Нинова: "Поздравявам ви, че гласувахте. Когото и да сте предпочели имате уважението ни, че имате мнение, и че имате характер да отстоявате мнението си. Поздравявам ви за стоицизма и за положителната, емоционална, близка до хората кампания която направихме. Благодаря на БСП. Ние доказахме, че сме силни и заедно можем да побеждаваме, когато ни води голяма кауза, а нашата е България. Вие сте победители. Поздравявам БСП, за това, че когато момента е важен за България, ние имаме мъдростта да я поставяме над партийния си интерес.

Тя благодари и на всички, които подкрепиха Румен Радев и Илияна Йотова, а не са симпатизанти на БСП.

Корнелия Нинова: "Българският народ мисли за държавата си и избра силен водач. Българският народ извоюва категорична победа с мъдростта си. Сега настъпи момента ние, политическите лидери, да отговорим със същата мъдрост. Да му гарантираме сигурност, спокойствие и конституционен и законов ред. Между нас има един лидер, който се опитва да внушава страх и дестабилизация. Борисов сам обвърза загубата с оставка на кабинета. Призовавам лидерите на другите партии да бъдем отговорни държавници. Спокойно и по конституционен и законов ред да продължи работата на парламента с две основни задачи. Първо - да приеме бюджет за 2017. И второ - да седнем на един разумен политически и обществен диалог в България за промяна на изборните правила така, както народа ни го поиска. Успех на Генерал Румен Радоев и Илияна Йотова."
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Двама души са загинали при земетресението в Нова Зеландия
Двама души са загинали при земетресението в Нова Зеландия
​Кой е Румен Радев?
​Кой е Румен Радев?