НОВИНИ

Корнелия Нинова от Бузлуджа: Ще имаме обща лява кандидатура за президент

Лидерът на БСП Корнелия Нинова е убедена, че с АБВ ще излъчат обща кандидатура за президент. Това тя коментира преди началото на Националния събор на левицата на Бузлуджа.БСП събира членове и симпатизанти на партията за 125-та годишнина от създаването на социалистическо движение у нас. Традиционният събор на Бузлуджа е под мотото "За България, която обичаме". Лидерът на партията Корнелия Нинова даде началото на национален политически митинг.

Стоил Рошкев
от Стоил Рошкев
12:00, 30.07.2016
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Корнелия Нинова отбеляза, че е абсолютно убедена, че кандидатурата ще подкрепят и други леви съюзи, патриотични и граждански организации.

Корнелия Нинова, лидер на БСП: Предстои ни да изберем президент на Републиката. Във времена на война, противоречия, сблъсъци в света, в Европа, на Балканите, заплахи, тероризъм, емигрантска вълна, нека изберем не послушкото на ГЕРБ, а човек, който да бъде страж, пазител на сигурността, да гарантира мира, който е показал, че може да брани българския национален интерес и на изток, и на запад!

Председателят на БСП съобщи, че на 9 август отново ще има среща с " Движение 21", а на 12 август с АБВ.

Нинова припомни, че на 14 август ще има заседание на Националния съвет на БСП, на което ще стане известно името на кандидата за президент.

Социалисти от цялата страна се събират на Бузлуджа за традиционния събор. Тази година на него ще бъде отбелязана 125-та годишнината на БСП.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Белгия са арестувани са двама братя по подозрение в тероризъм
В Белгия са арестувани са двама братя по подозрение в тероризъм
Хакерска атака срещу сървърите на президентската кампания на Хилари Клинтън
Хакерска атака срещу сървърите на президентската кампания на Хилари Клинтън