НОВИНИ

Корнелия Нинова отговаря на призивите за обединение на лявото за изборите

Лидерът на БСП смята, че Единен ляв блок срещу сегашното управление може да се създаде с конкретни действия, а не с дискусии на кръгли маси. Така Корнелия Нинова отговори на призивите за обединение на лявото за предстоящите президентски избори. Тя напомни, че БСП е подала ръка и ще работи с политическите сили, които споделят конкретните им предложения за лява политика.

Вера Александрова
от Вера Александрова
19:59, 14.06.2016
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

Корнелия Нинова призова колегите си в ляво да преминат от приказки към действия. Напомни, че БСП има конкретни инициативи и очаква партиите, които се определят като опозиция, да ги подкрепят в парламента, както и да се включат в подписката за сезиране на КС за закона за училищното образование.

Корнелия Нинова - председател на БСП: Ако само се събираме и теоритизираме на някакви сбирки как трябва да правим общо ляво, то това не е достатъчно и няма да свърши работа. И ние предлагаме действия. Който е съгласен в ляво да се присъедини към разкриването на истината за това управление, да заповяда. Да видим дали ще подкрепят тези наши инициативи, тези наши действия в цялата страна. Така го разбирам аз - създаването на общо ляво - с работа, а не с приказки.

На коментарите, че Нинова ще е най-добрият ляв кандидат-президент, тя отговори лаконично.

Корнелия Нинова - Благодаря за високата оценка.

В първата седмица на юли ще са готови резултатите от вътрешнопартийното допитване как БСП ще участва в президентските избори, обяви Корнелия Нинова и заяви, че изцяло ще се съобрази с мнението на хората.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Селище на пчелата в Брюксел
Селище на пчелата в Брюксел
Библиотека за дизайн на открито в Пловдив
Библиотека за дизайн на открито в Пловдив