COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Красимир Велчев: Не сме притеснени от вота на недоверие

Много боли, когато си в труден момент и да усетиш недоверието в своите приятели, които аз се надявам, че са такива и те са били подведени, но не може в труден момент - приятел е приятел, когато застава до теб, а не когато изразява съмнение. Така Красимир Велчев от ГЕРБ коментира първоначалните реакциите от Европа по повод случай с убийството на Виктория Маринова в Русе.Цялото интервю на Красимир Велчев в предаването "Денят започва с Георги Любенов" гледайте във видеото.

от БНТ
09:46, 13.10.2018
Чете се за: 00:37 мин.
У нас

Тук се получи така, че те загубиха нещо много малко може би в сравнение с това, което загубиха българските избиратели и българския народ, допълни той.

Европа винаги гледа особено на Балканите с предубеждения и се използва и от някои медии, разбира се, не от цяла Европа, от медии в Европа, които са против глобализацията, има и много такива партии, коментира още Велчев.

Велчев коментира и вота на недоверие от страна на БСП на тема здравеопазване.

Красимир Велчев, ГЕРБ: Нали не виждате да сме притеснени от този вот? Чудят се за какво да покажат на хората, че съществуват, по този начин показват на обществото, че съществуват иначе как да го покажат.

Здравеопазването е много важна и сложна тема и не може да се реши изведнъж, обясни той и допълни, че много от нещата в сферата страдат от липсата на контрол или налагането на конктрол. Велчев изрази надежда, че много неща ще бъдат положително решени в здравеопазването.

Не трябва да се притесняват вероизповеданията и Светия Синод затова, че ние ще наложим без тяхно съгласие насила някои от членовете на този законопроект, коментира Красимир Велчев по повод промените законопроекта за вероизповеданията.

Топ 24
Най-четени
От нашите пратеници: Хиляди бежанци остават блокирани на турско-гръцката граница
От нашите пратеници: Хиляди бежанци остават блокирани на турско-гръцката граница
Изложба в Пиза представя творби на световно известни сюрреалисти
Изложба в Пиза представя творби на световно известни сюрреалисти