НОВИНИ

Красимир Велчев: Патриотите си носят отговорност за кадрите, които предлагат

Не мисля, че има проблем с кадрите от квотата на Патриотите, каза в "Още от деня" зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев. Въпросът е да не търсим под вола теле. Няма смисъл да се рови толкова много, каза той по повод скандала с нацистките снимки.

bnt avatar logo
от БНТ
18:40, 19.05.2017
Чете се за: 00:25 мин.
У нас
Красимир Велчев, зам.-председател на ПГ на ГЕРБ: ГЕРБ не може да знае какви са кадрите, които се предлагат от друга партия. Нашите кадри ги знаем и ние си гарантираме за тях. След като има коалиционно правителство, а и в бъдеще политолози твърдят, няма как да се управлява държавата без коалиция.

За Красимир Първанов той заяви, че го познава лично, но няма да изказва мнението си за него, тъй като е човек, предложен от коалиционните партньори на ГЕРБ.

Красимир Велчев, зам.-председател на ПГ на ГЕРБ: Ние не можем да отхвърляме всяка една кандидатура, предложена от коалиционните партньори. Всеки носи своята отговорност. Това, че към Красимир Първанов има съмнения означава, че ще бъде следен много изкъсо от управлението, от парламента и от самия премиер.



Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Земеделци се отказват да отглеждат плодове и зеленчуци поради липса на пазар
Земеделци се отказват да отглеждат плодове и зеленчуци поради липса на пазар
ДРУГИТЕ новини: Совите не са това...
ДРУГИТЕ новини: Совите не са това...