НОВИНИ

Кръстина Таскова: Нямам проблем да се откажа от имунитета си

„За мен имунитетът никога не е бил нещо неприкосновено“, заяви в студиото на „Денят започва“ Кръстина Таскова, един от тримата депутати от парламентарната група на „Воля“, срещу които се води разследване за изнудване. Тя припомни, че е участвала в инициативен комитет за премахване на депутатския имунитет, преди да стане народен представител.

кръстина таскова нямам проблем откажа имунитета
bnt avatar logo
от БНТ
08:14, 26.06.2017
Чете се за: 00:25 мин.
У нас

Кръстина Таскова обясни, че в периода от 2012 - 2015 г., посочен в разследването на Прокуратурата, две години не е работила, защото е била бременна и по майчинство с второто си дете. Тя посочи, че е отговаряла за снабдяването с лекарства на търговци на дребно.

Кръстина Таскова заяви, че разпознава в действията на прокуратурата акция срещу парламентарната група на „Воля“, която за малкия период, в който Парламентът действа, е успяла да прокара няколко закона срещу картелите. Тя отбеляза, че срещу нея и нейните колеги Веселин Марешки и Пламен Христов все още няма доказателства и те тепърва се събират, затова призова да бъдат разпитани всички свързани с разследването аптекари. Според нея големият брой на аптеки в България създава такава чувствителна конкурентна среда, че заплахите и неколегиалността са невъзможни.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
112 е пред срив, според служител на спешния телефон
112 е пред срив, според служител на спешния телефон
Румяна Арнаудова: Делото срещу Марешки и екипа му няма скоро да приключи
Румяна Арнаудова: Делото срещу Марешки и екипа му няма скоро да приключи