НОВИНИ

Кървави билети за концерт на Iron Maiden

Десетки фенове на британската рок група платиха с кръвта си билетите за концерта, който е планиран за 6 март в Сан Салвадор. От "Червения кръст" отбелязват, че подобни акции мотивират стотици да станат донори. Хората не само получават билети за концерта, но и изпитват гордост от помощта си за хора в нужда.

bnt avatar logo
от Източник: БГНЕС
10:06, 26.02.2016
Чете се за: 00:29 мин.
Още
кървави билети концерт iron maiden

Салвадорският клон на Международната организация на Червения кръст проведе акция по раздаване на VIP-билети за концерт на Iron Maiden срещу кръводаряване.

Десетки фенове на британската рок група платиха с кръвта си билетите за концерта, който е планиран за 6 март в Сан Салвадор. Кръв дариха 150 души, макар че само 50 билета бяха раздадени безплатно.

От "Червения кръст" отбелязват, че подобни акции мотивират стотици да станат донори. Хората не само получават билети за концерта, но и изпитват гордост от помощта си за хора в нужда.

Британската рок група Iron Maiden придоби световна слава през 80-те години на миналия век в жанра на "хеви метъл". Групата записа 15 албума, от които са продадени над 100 милиона копия. Музиката на Iron Maiden оказа влияние върху новото поколение метъл групи, по-специално Metallica и Avenged Sevenfold.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​130 000 бежанци с неясно местонахождение в Германия
​130 000 бежанци с неясно местонахождение в Германия
Разследват убийство в Палестинското посолство в София
Разследват убийство в Палестинското посолство в София