НОВИНИ

Летните ремонти по републиканските пътища ще приключат до средата на юни

Летните ремонти по републиканските пътища ще приключат до средата на месец юни, обяви в Шумен министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. До дни приключва ремонтът на участък от Автомагистрала "Тракия", от 160-ия до 140-ия километър.

bnt avatar logo
от БНТ
12:00, 04.06.2018
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

Според регионалния министър най-активите месеци за строителни дейности по пътищата на страната са през май и юни. Ремонтните дейности са обозначени с нужната сигнализация.

Николай Нанков уточни, че обходните маршрути са обявени на сайта на АПИ. Единствено през цялото лято ще продължат ремонтите на мостовите съоръжения на "Хемус".

Николай Нанков, министър на регионалното развитие и благоустройство: Мостовото съоръжение е в трагично състояние, това е 36-и километър, правят ремонт, затова хората преминаващи през него не виждат работници. Това малко ги дразни. Получавам постоянни сигнали. Прави се ремонт на долното стоене-колоните и фундаментите на моста. Ечемишка и Витиня, десните тръби също ще бъдат отремонтирани. Ремонт на "Хемус" на територията на Шуменска област посока Варна ще приключи най-късно до 22 юни.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Превозвачи се срещнаха с министъра на транспорта
Превозвачи се срещнаха с министъра на транспорта
Великобритания представя нова стратегия за борба с тероризма
Великобритания представя нова стратегия за борба с тероризма