НОВИНИ

Лейла Хатауей откри фестивала А to JazZ в София

В края на тази седмица в София е време за музика. Хиляди се събраха на поляните на Южния парк през изминалата вечер, за началото на А to JazZ. Носителката на 5 награди "Грами" Лейла Хатауей откри тридневния фестивал.

Айше Сали
от Айше Сали
12:58, 07.07.2018
Чете се за: 00:39 мин.
Още

Красивият й глас е наслада за публиката, но талантът на Лейла Хатауей се простира по-далеч. Изпълнител, композитор, продуцент, DJ - трябва й само повече време за да се забавлява с всичко, което умее.

Лейла Хатауей, певица: Чувствам се голяма късметлийка заради наградите "Грами", които спечелих и се надявам да добавя още към тях. Наистина обичам музиката и това което правя, а още по-голямо удоволствие е да знам, че са ме чули и ме уважават. Чувството е прекрасно! Няма разлика между първия път, когато печелиш "Грами" и следващите. Винаги стоиш на мястото си и сърцето ти бие силно в очакване, а всичко около теб се случва бавно...и след това за миг чуваш името ти. Вълнението винаги е едно и също!

Обича джаз фестивалите заради срещите с приятели и пътешествията. Поканата на A to JazZ я води в България, за да представи последния си албум. В него пее и за края на една мечта.

Лейла Хатауей, певица: Важно е как възприемаме музиката. За мен няма тъжни песни - те говорят за любовта и взаимоотношенията ни, но преди всичко са начин да общуваме и понякога дори да устоим на тъгата. Повечето любови са тъжни, но без тъга, няма и радост. Надявам се музиката ми да вдъхва надежда на хората!
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Фронтекс: Мигрантите имат нов маршрут за ЕС през Испания
Фронтекс: Мигрантите имат нов маршрут за ЕС през Испания
Ремонт на жп прелез застрашава пешеходци на гарата в Стара Загора
Ремонт на жп прелез застрашава пешеходци на гарата в Стара Загора