COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Повечето лидери на парламентарните партии гласуваха

Някои от лидерите на парламентарно представените партии вече упражниха правото си на глас.

от БНТ
12:30, 26.05.2019
Чете се за: 00:50 мин.
У нас
Корнелия Нинова, председател на БСП: Гласувах за промяна и за справедливост, за една обединена Европа и по-социална, за това българите да имаме своето достойно място там и да бъдем равни с другите европейски народи, да не ядем второ качество храна, да получаваме европейски доходи, да имаме европейски стандарт на живот, разбира се гласувах и за промяна в България и за справедливост тук.
Волен Сидеров, председател на ПП "Атака": Анекс към договора с Евросъюза, повече пари за България, никой не се е сетил досега за това. Еднакви минимални пенсии и заплати за цяла Европа и да паднат санкциите против Русия. Това са нашите 3 каузи. Българите са обръгнали от избори. Трябва ние политиците сме виновни, щото трябва да направим така да върнем интереса им, да се чувстват ангажирани, когато гласуват.
Валери Симеонов, председател на НФСБ: Гласувах за това България да я има в Европейския парламент дейни хора, хора патриоти, хора смели, а не послушковци или пък някакви оперетни герои. Защото такива хора ще свършат работа.
Красимир Каракачанов, председател на ВМРО: В Европарламента в Брюксел да има истински български евродепутати, които да бранят България и да защитават нейните интереси. За това гласувах. В ЕП ни трябват бойци - добри българи, които не се притесняват от бюрокрацията в Брюксел и могат да скачат и да се борят за българския интерес.
Веселин Марешки, председател на ПП "Воля": Гласувах за мобилизацията на българския народ срещу политическите брокери и измамници, и за правото на същия този народ повече да не бъде лъган и ограбван. И за правото му да живее достойно тук и сега.


Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Автомобил блъсна няколко възрастни жени в село Дебращица, една от тях е загинала на място
Автомобил блъсна няколко възрастни жени в село Дебращица, една от тях е загинала на място
Григор Димитров играе първия си мач на Ролан Гарос днес
Григор Димитров играе първия си мач на "Ролан Гарос" днес