COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Любчо Нешков: Груевски може да е избягал в Унгария с български паспорт

Възможно е Никола Груевски да е използвал български паспорт при бягството си в Унгария. Това коментира в сутрешния блок на БНТ журналистът Любчо Нешков.

от БНТ
09:11, 15.11.2018
Чете се за: 00:41 мин.
По света

Груевски не е обикновен азиатски деспот, който е дошъл с идеята да прави каквото си иска. Той е продукт на един чужд проект и като такъв напуска Македония. В продължение на 10 години какво правеше той? Рушеше българското историческо минало, икономиката на страната чрез тоталната корупция, рушеше и държавните институции, за да не може Македония да бъде независима държава, каза Нешков.

Според него Груевски минава през Сърбия на път за Унгария, с помощта на същите хора, които рушиха македонския законодателен храм на 27 април. В събота е обядвал в един от най-известните хотели в Белград. Там често обядва и друг издирван от Интерпол, каза той.

По думите му Груевски неслучайно пристига в Унгария след бягството си. Всички медии, които критикуват България, са собственост на Виктор Орбан. Тези двама души са собственици на 80% от медиите в Македония, които публикуват срещу България и евроинтеграцията.

Груевски не е първият висш държавник, който бяга с български паспорт, ако това се потвърди. Миналата година избягаха двама, може би най-важните ръководители в македонските спецслужби и те бяха арестувани в Солун. Тази мрежа за паспорти с кого е общувала, попита Нешков и каза, че тя може и да е под техен контрол.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Край на стационарните телефони във Франция
Край на стационарните телефони във Франция
Д-р Ненков: Смесен екип от ВМА и Св. Екатерина може да трансплантира бял дроб
Д-р Ненков: Смесен екип от ВМА и "Св. Екатерина" може да трансплантира бял дроб