COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Мадона отложи концерта си в Лондон заради контузия

Мадона отложи първото от турнето си „Мадам Х“ шоу в Лондон заради стара контузия. Певицата ще послуша личния си лекар, който я е посъветвал да си почива.

от БГНЕС
23:10, 25.01.2020
Чете се за: 00:30 мин.
По света
Мадона отложи концерта си в Лондон заради контузия

61-годишната певица е принудена да отложи първият от общо 15 концерта в Лондон. Шоуто трябваше да се състои в понеделник.

В съобщение до феновете си Мадона обяснява: "Както всички знаете, имам стари контузии, които започнаха да се обаждат в началото на турнето. Винаги трябва да слушам тялото си и да поставям здравето си на първо място. Последното нещо, което искам да направя, е да разочаровам феновете си. Както винаги всеки, който има закупен билет, ще получи парите си обратно".

На уебсайта на "Ticketmaster" има съобщение, потвърждаващо, че концертът на 27 януари е отменен.

Въпреки съобщението до феновете ѝ, Мадона написа и в профила си в Instagram: „Моля, прости ми този неочакван обрат на събитията. Шоуто ми носи толкова много радост, затова отмяната му е наказание за мен. Изпитвам ужасна болка вследствие на контузията и лекарите ме посъветваха да почивам. Само така ще се върна по-силна на сцената, за да продължим заедно пътуването на Мадам Х с всички вас".

Топ 24
Най-четени
Джъстин Бийбър би рекорд на Елвис Пресли
Джъстин Бийбър би рекорд на Елвис Пресли
От днес облачността ще се увеличава
От днес облачността ще се увеличава