НОВИНИ

Малките репортери на БНТ разговарят с президента Росен Плевнелиев

Бъдещето пита настоящето в специално интервю за „По света и у нас“. Президентът Росен Плевнелиев прие поканата за интервю на малките репортери от БНТ. Той разговоря с най-младите журналисти на обществената медия Неда Николова (10 години), Ина Ангелова (12 години), Неда Коцева (14 години), Кристиан Павлов (12 години) и Кристиян Славчев (14 години) и отговори на всичките им въпроси.

bnt avatar logo
от БНТ
15:19, 28.10.2016
Чете се за: 00:36 мин.
У нас

Малките репортери проявиха интерес както към професионалните ангажименти на държавния глава, така и към теми от детството на Росен Плевнелиев, когато е бил на тяхната възраст.

Малките репортери бяха любопитни да научат коя среща на българския президент е била най-ценна, коя точка на света му е най-интересна и дали знае телефонните номера на другите президенти. Пред микрофона на обществената телевизия те помолиха Росен Плевнелиев да даде съвет на следващия държавен глава и да сподели кое е било най-трудното решение, пред което е бил изправен в 5-годишния си мандат.

;

Президентът успя да изненада малките репортери с музикална загадка. Коя е любимата песен на Росен Плевнелиев, зрителите ще научат в неделя (30-ти октомври) в обедната емисия „По света и у нас“, в която малките репортери имат запазено място. Репортаж от срещата в Президентството, която продължи повече от час, ще бъде излъчен в централната емисия новини на 30-ти октомври.

;

Гледайте рубриката „Малките репортери“ в обедната емисия „По света и у нас“ всяка неделя от 12:00 часа с водещ Геновева Радева и на news.bnt.bg!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
4 обвинения за обира на хасковската поща
4 обвинения за обира на хасковската поща
Барак Обама е намалил присъдите на 98 затворници в САЩ
Барак Обама е намалил присъдите на 98 затворници в САЩ