НОВИНИ

Двама младежи с метални пръти и бухалки нахлули в столична гимназия

Маскирани и въоръжени с метални тръби и бухалки са нахлули вчера следобед в сградата на Пофесионалната гимназия по механо и електротехника в София. Пострадали няма. Охраната на техникума веднага е извикала полиция, но докато тя пристигне маскираните успели да избягат.Повече подробности от прякото включване в обедните ни новини на Владимир Христовски

Владимир Христовски
от Владимир Христовски
11:42, 07.12.2017
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Вчера около 16.15 часа двама младежи нахлуват в училището. По разкази на ученици те търсили десетокласник, защото той е общувал с приятелката на един от двамата във Фейсбук. Младежите са боксьори, както и момчето, което те търсили.

Директорът на училището Мардирос Зовикян заяви пред камерата на БНТ, че не е очевидец на събитието. Бил е в час, когато са го извикали по телефона, че в сградата са влезли външни лица.

Опитал се да ги пресрещне. Хванал единият, но той се изплъзнал.

В училището има портиер, дежурен учител и главен учител, които подпомагат пропускателния режим, но до инцидента се стигнало вероятно заради късна реакция на дежурния учител.

Нападателите не са посягали на никого, само са търсили въпросното момче, което обаче е било добре прикрито и не са успели да го намерят.

Видеокамери са заснели нападателите, като кадрите вече са предадени на полицията.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Световната банка дава до 200 млн. евро за интеграцията на Западните Балкани
Световната банка дава до 200 млн. евро за интеграцията на Западните Балкани
Австралия узакони еднополовите бракове
Австралия узакони еднополовите бракове