​Меган се оказа по-ловка от принц Хари в хвърлянето на ботуши (СНИМКИ)

Херцогинята на Съсекс Меган прояви неподозиран талант в хвърлянето на гумени ботуши, като победи по точки съпруга си принц Хари, съобщават световните агенции.

от БТА
преди 1 година
Чете се за: 00:29 мин.
По света
​Меган се оказа по-ловка от принц Хари в хвърлянето на ботуши (СНИМКИ)

Този необичаен спорт се практикува в Нова Зеландия, където кралската двойка е на официално посещение. Едва ли американската бивша актриса Меган Маркъл си е представяла някога, че в кралските ѝ задължения да представлява британската корона ще влезе и хвърлянето на ботуш в морава, подгизнала от дъжда.

Но кралската особа, чиято бременност е едва забележима, без проблем изтласка своя червен ботуш на бели точки, като победи отбора на съпруга си. И това пред възторжените аплаузи на децата от двата тима. Надпреварата беше организирана в училището "Пайнхил" в Окланд.

Въпреки доброто си постижение, Меган е далеч от рекорда, поставен от бившия десетобоец Брент Недуик, който изтласка ботуш на разстояние 48,5 метра. Хвърлянето на гумени ботуши, състезателното сечене на дърво, изплюването на далечно разстояние на маслинени костилки и бързото катеренe по стволове на дървета са популярни спортове в Нова Зеландия, припомнят агенциите.

Топ 24
Най-четени