НОВИНИ

"Мери Попинз" с премиера в театър София

Премиера за малки и големи в Театър „София“. Спектакълът „Мери Попинз“ среща зрителите със забавната и вълнуваща история на семейство Банкс и ги среща с най-странната гувернантка Мери Попинз.

Светлозара Лазарова
от Светлозара Лазарова
18:30, 16.02.2017
Чете се за: 00:38 мин.
Още

Свят на магическо приключение, което може да ни направи малко по-добри и да ни накара да се замислим за силата на обичта и семейството.

Мила Банчева - актриса
"Родителите са винаги с децата си и трябва да преживяват заедно с тях магиите. Може би едните ще разберат едната страна на магиите по един начин, децата - по друг."
Анастасия Събева - режисьор
"Toва, че сме пораснали не означава, че уроците за децата не важат и за нас. И обратното, че ние нямаме някакви уроци, които да учим по повод децата, по повод възрастните."

Екипът на представлението е от млади и талантливи театрали, а двама от тях правят дебюта си на голямата сцена именно в него.

Ивелин Николов - актьор
"Каквото вярваш, че е, то е. Това искаме да покажем на децата, че... вярват ли в техния си свят, той е реалност."
Радина Боршош - актриса
"Ние се занимаваме с направата на много вълшебства, така че се надявам да въвлечем всички деца в тях и да ги научим, че те сами трябва да ги създават, защото, ако те сами не ги създават, то никой няма да може да ги създаде."

Сценографията и костюмите на Андреа Паунова - Ада прави магията на представлението за малки и големи още по-реалистична. Премиерата на "Мери Попинз" е тази събота - 18 февруари.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Дублираха на български Сляпата Вайша
Дублираха на български "Сляпата Вайша"
Хасан Азис: Три фактора са важни за предсрочните парламентарни избори
Хасан Азис: Три фактора са важни за предсрочните парламентарни избори