НОВИНИ

Млад мъж загина в катастрофа на пътя Шумен – Силистра

30-годишен мъж загина на място след челен сблъсък между лека кола и бус. Инцидентът е станал след 14 часа на пътя Шумен – Силистра. Лекият автомобил, в който е бил загиналият, е излязъл с висока скорост от завоя и на мокрия участък се ударил в идващия срещу него бус.

bnt avatar logo
от Здравка Русева
21:17, 14.06.2016
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

От удара колата се разцепила буквално на две, като едната ѝ част отлетяла в полето. Междувременно шофьорът на буса натиснал спирачките, което изненадало водачът на колата след него и се блъснал в задната броня. След двата почти едновременни удара бусът се ударил в мантинелата и застанал напречно на пътя.

От полицията съобщиха, че е известна самоличността на тримата водачи на автомобили. Те са правоспособни и след тест не е открито наличие на алкохол. Пред органите на реда шофьорът на буса съобщил, че колата се е движела доста бързо и въпреки опитите му не е успял да избегне удара.

В болницата за преглед са единият от шофьорите и пътничка от буса. Състоянието им се изяснява. Пътният участък временно е затворен за движение. Създадена е организация за пренасочване по обходен маршрут през селата Капитан Петко, Хитрино и Деница.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Порчето Аппа позна - отборът на Унгария спечели срещу Австрия
Порчето Аппа позна - отборът на Унгария спечели срещу Австрия
Дъждовете задълбочават ерозията на почвата
Дъждовете задълбочават ерозията на почвата