НОВИНИ

Младен Маринов: На този етап няма резултат от издирването на затворниците

Продължава издирването на избягалите затворници вчера, каза в "Денят започва" главният комисар на МВР Младен Маринов, който коментира, че се работи по различни линии, но на този етап няма информация и резултат от издирването. Маринов определено отново двамата като изключително опасни и призна, че най-вероятно има пропуска в системата, за да се получи такъв инцидент и призова отново всички граждани, които имат информация за издирваните да сигнализират на тел. 112 или в най-близко поделение на МВР като анонимността им е гарантирана. Младенов призова още да не се търси физически контакт с въпросните лица.

bnt avatar logo
от БНТ
07:34, 04.04.2018
Чете се за: 00:21 мин.
У нас
Младен Маринов, гл.секретар на МВР: Работи се активно по различни линии, както по отношение какъв е механизмът и как е станало самото бягство, с какво са се оттеглили в каква посока. Работи се по линия на близките на избягалите затворници, продължаваме работа. Пелов е доста комбинативен. Самата организация на такова нещо се изискват умения и решителност. Това са лица,които са решени на всичко само и само да не излежават присъдите. Те имат мотивация.

Той коментира още, че до този момент няма информация да е постъпвал сигнал или да са долавяни действия, които да сигнализират,че се подготвя бягство и има процедури, които тепърва ще се установява дали са спазени.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Шевици върху великденски яйца
Шевици върху великденски яйца
Недостиг на работна ръка за розобера в Карловския регион
Недостиг на работна ръка за розобера в Карловския регион