НОВИНИ

Мустафа Карадайъ: Важно е в България да има стабилност и сигурност

Надяваме се ГЕРБ да са си взели поука от двата им недовършени мандата. Това каза на пресконференция лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

Светлозара Казасян
от Светлозара Казасян
07:51, 27.03.2017
Чете се за: 00:39 мин.
Избори 2017

„Към настоящия момент имаме само прогнозни данни на социологическите агенции, които са доста различни. От тях едно е ясно. Бихме искали да поздравим ГЕРБ и БСП за постигнатия резултат, но и всички български граждани, които участваха на тези избори. Поздравяваме и всички граждани, които искаха да участват на тези избори, но не успяха за съжаление. Бихме искали да поздравим и структурите на ДПС в цялата страна, които изнесоха една не много лека битка, но в крайна сметка резултатът е ясен. Благодарим на всички избиратели, които подкрепиха нас и гласуваха за ДПС. Искаме да ги уверим, че техният глас не е отишъл напразно“, заяви Карадайъ.

По думите му, е рано бъдещите формули да бъдат коментирани. „От прогнозните данни от социологически агенции, явно ГЕРБ ще е първата политическа сила и ще получи мандат за съставяне на трети кабинет. Надяваме се ГЕРБ да са си взели поука от двата им недовършени мандата. Имаме три кабинета, които подадоха оставка и три пъти бяхме на предсрочни избори. Важно е в България да има стабилност и сигурност. За да има стабилност, сме задали формулата за стабилността в България, а тя е ценностно мнозинство на база на сходства на програми“, каза още Мустафа Карадайъ.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Евакуация в северна Австралия заради приближаването на мощния циклон Деби​
​Евакуация в северна Австралия заради приближаването на мощния циклон Деби​
Изборни резултати при обработени близо 90% от протоколите
Изборни резултати при обработени близо 90% от протоколите