НОВИНИ

МВР е усилило охраната по ключовите транспортни обекти

Няма данни за реална опасност от тероризъм след атентата в Санкт Петербург - това заяви служебният министър на вътрешните работи Пламен Узунов. МВР е повишило охраната на ключови транспортни обекти.

bnt avatar logo
от БНТ
19:12, 06.04.2017
Чете се за: 00:25 мин.
У нас
Пламен Узунов - министър на вътрешните работи: "Бяхме завишили във връзка с последните събития в Санкт Петербург нашето полицейско присъствие, видимо полицейско присъствие и бдителността в районите на метрото, на гари, автогари и други транспортни съоръжения, така че към момента не съществува и нямаме данни за реална опасност".

Пламен Узунов връчи ключовете от нови полицейски автомобили на директорите на управленията в Кърджали, Сливен, Смолян, Хасково и Ямбол. Вътрешният министър оповести и данни от отчета на дейността на МВР за първите 3 месеца на тази година. Според тях - битовата престъпност намалява спрямо същия период на миналата година, а броят на кражбите на автомобили е спаднал значително. Увеличили са се сигналите за нередности, задържаните и досъдебните производства за търговия с гласове, особено в Плевен.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Предлагат промени в статута на съюзнически военни у нас
Предлагат промени в статута на съюзнически военни у нас
Ден за борба срещу детската агресия и насилието в училище
Ден за борба срещу детската агресия и насилието в училище