НОВИНИ

МВР има над 100 сигнала с информация за избягалите затворници

Кръгът около издирваните Владимир Пелов и Радослав Колев се стеснява, твърдят източници от разследването. Вътрешният министър Валентин Радев съобщи, че се работи сериозно по 30 сигнала за тяхното местонахождение. Според източници на "По света и у нас" са установени близки на Пелов, с които той е разговарял по телефона в дните преди бягството. Продължават разпитите на приятелския кръг на двамата бегълци.

Светлозара Казасян
от Светлозара Казасян
11:21, 05.04.2018 (извънредно)
Чете се за: 00:24 мин.
У нас
Валентин Радев - министър на вътрешните работи: Свързани лица, разпитваме ги. Знаете за сина, майката, той засега не ни помага много. Продължаваме с най-добрите, които имаме. Нон стоп. Докато другите, надявам се, се веселят и празнуват, всички ще бъдат на крак в СДВР.

- Мислите ли, че все още не са напуснали страната?

- Е, не мога да мисля. Дали са у нас или не - ние много бързо заградихме, мислехме даже, че до 12 часа, даже в София ще ги хванем. Но не можем да кажем нищо. Виждате колко са опитни. Те не са случайни... Лошото е, че са опасни и аз предупреждавам всички да не са в контакт с тях. Само някой нещо съмнение да има... има вече доста, над 100 сигнала, 30-ина от тях са по-вероятни, проверяваме ги всичките.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Близо 5000 родители не са записали децата си на училище или детска градина
Близо 5000 родители не са записали децата си на училище или детска градина
Този път срещата ще бъде в Охрид
Този път срещата ще бъде в Охрид