НОВИНИ

МВР: Повишението на полицейски заплати зависи от парламента

Повишение на полицейските заплати може да се очаква след определянето на бюджет 2018, това заяви министърът на вътрешните работи Валентин Радев по време на посещение в Севлиево. Според него синдикатите трябва да търсят съдействие и от народните представители преди гласуването на новия бюджет на МВР.

мвр повишението полицейски заплати зависи парламента
bnt avatar logo
от БНТ
16:33, 20.09.2017
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

Министър Радев заяви още, че ще продължава да води конструктивен диалог със синдикатите и увери, че всички спорни въпроси между министерството и тях са решени, освен този за полицейските заплати.

Валентин Радев, министър на вътрешните работи: Аз не виждам защо правят тези протести. Парламентът казва какъв е бюджета, ние вземаме този бюджет и внимаваме да го разпределим правилно. Това правим ние, това трябва да правят и синдикатите и да внимават, ако имат някакви бележки чрез нас да отидем в парламента, за да помоля колегите народни представители, моля ви се, когато дойде ред да определяме бюджета на Министерството на вътрешните работи, ако и вие считате повишете бюджета, за да може да повишим заплатите!
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Столични криминалисти заловиха голямо количество наркотици
Столични криминалисти заловиха голямо количество наркотици
Работниците във ВМЗ - Сопот искат отпадане на посредниците по сделките
Работниците във ВМЗ - Сопот искат отпадане на посредниците по сделките