НОВИНИ

Мъж заплаши да се самозапали в столичния кадастър (ВИДЕО)

Мъж изпадна в истерия и заплаши да се самозапали заради некоректно отношение в столичния кадастър. Човекът избухнал, след като чакал на опашка 4 часа, за да вземе документи за експресна поръчка, а му отговорили, че ще извършат услугата, когато стане. Очевидци записаха с телефон инцидента и качиха видеото във Фейсбук.

bnt avatar logo
от БНТ
17:46, 22.12.2016
Чете се за: 00:38 мин.
У нас

Видеото е заснел Васил Ковачев, а Младелин Димитров го публикува във Фейсбук.

От информацията в социалната мрежа става ясно, че клиентът, изпуснал нервите си, е чакал търпеливо цели 4 часа на опашка в столичния кадастър. Когато дошъл неговият ред станало ясно, че документите му не са готови, въпреки че е платил 450 лв. за експресна поръчка. На въпроса кога ще стане това, чиновничката му отговорила: "когато стане-стане".

Това вбесило човекът и по думите на очевидци, той ударил шамар на чиновничката. Хората повикали служител от охраната. Кадрите показват случилото се след това.

Във видеото мъжът заплашва, че ще се самозапали.

"Аз имам насрочена сделка и аз трябва да посрещна Коледа. Деца имам, разбираш ли?.... Може ли такъв държавен тероризъм. Аз съм инвалид със сърдечна операция, вижте какъв съм целия разпален.... какво искате от мен! Аз ли съм опасност за вас, бе?, са част от думите на отчаяния човек.

От вчера до днес клипът е гледан 760 000 пъти. Случката предизвика гневна реакция на потребителите в социалната мрежа. Някои осъждат бавната работа на държавната администрация, други са загрижени за нестабилното психическо състояние на мъжа.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Видеоконферентна връзка с българските военни зад граница
Видеоконферентна връзка с българските военни зад граница
​Винетки за леките автомобили ще има вече за един ден и за 3 месеца
​Винетки за леките автомобили ще има вече за един ден и за 3 месеца